Untitled
19 sep 2012
week 42: 13 t/m 19 september

Op 13 september zijn we met tante Maartje naar het terrein van Circus Renz geweest om kaartjes te halen voor tante Maartje, oom Tom en Eline. Er waren 4 kamelen buiten. Toen we dichterbij kwamen, stond een van de kamelen op, wat Bas erg grappig vond. Alle vier de kamelen kwamen naar ons toe toen we bij de draad stonden en Bas heeft er zelfs een kunnen aaien.
Op 14 september zijn we naar het centrum geweest om boodschappen te doen. Ook zijn we naar de bank geweest en Bas is nu bankrekeninghouder! Bas heeft een mooie sprookjesboom-spaarpot gekregen (hij vindt het leuk om op de bladeren te trommelen) en een knuffel. Hij is heel lief geweest. ’s Avonds zijn Mark, Bas en ik op kraamvisite geweest bij Hein, Willemiek en Sanne. Natuurlijk was het altijd heel speciaal om op kraamvisite te gaan, maar toch is het nu specialer dan toen Bas er nog niet was. Je kunt je nu zoveel beter inleven in de kersverse ouders. En ondanks dat Bas niet de grootste is, als je dan zo’n pasgeboren baby’tje in je armen hebt, dan is Bas toch écht wel heel groot!
Mark, Bas en ik zijn op 15 september nog een keer naar de kamelen gaan kijken bij Circus Renz. Vandaag stonden er ook 3 olifanten buiten. Daarna zijn we bij tante Willeke en oom Arjan op bezoek geweest. Tante Willeke had een hele koffer vol met speeltjes voor Bas, waar hij lekker mee heeft gespeeld op de grond. Later in de middag zijn we naar opa en oma Van Mierlo geweest. Tante Monique, oom Anton, Esther en Lars waren er ook. Bas heeft met Mark de hertjes gevoerd.
Tante Maartje, oom Tom en Eline zijn op 16 september op bezoek geweest. Samen met tante Maartje en Eline heb ik Bas in bad gedaan. Eline heeft Bas gewassen en geholpen om zijn haartjes te wassen.
Op 17 september zijn Bas en ik bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. We hebben wat gedronken en zijn daarna boodschappen gaan doen. Bas had vandaag 2 x de slappe lach. Hij was echt aan het schaterlachen en hield niet meer op; zo grappig!
Mariëlle en Marijn zijn op 18 september op bezoek geweest. Bas heeft op een kleed op de grond liggen spelen en Marijn heeft lekker heen en weer gerend en met Bas zijn speelgoed gespeeld. ’s Middags ben ik met Bas naar de garage gewandeld om mijn auto gaan op te halen.
Op 19 september zijn we bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken. Tante Maartje was er ook. Daarna hebben we boodschappen gedaan.
Er zijn nu 2 tandjes door aan het komen. Iedere avond poetsen we Bas zijn tandjes, dat laat hij prima toe.
Ik had gelezen dat je, om je kindje te stimuleren te gaan kruipen, hem op een kleed op de grond kon leggen met wat speelgoed net buiten bereik. Als ik dat doe, dan tilt hij de speeltjes die bij zijn voeten liggen met zijn voeten op tot boven zijn buik, waar hij ze overpakt in zijn handen. Voor het speelgoed dat boven zijn hoofd liggen draait hij zich op zijn buik en dan trekt hij met zijn handen net zo lang aan de deken, tot die zover opgerold is dat de speeltjes naar hem toe komen, in plaats van dat hij naar de speeltjes gaat. Wie niet wil kruipen, moet slim zijn…








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative